۱۸:۳۴
یکشنبه ۱۳ تیر ۰۰
یکشنبه ۱۳ تیر ۰۰
وقتي نوبت به يك فنجان قهوه خوب مي رسد، همه كافه هاي مورد علاقه و كافي شاپ هاي خود را
دارند. اما براي آن روزهايي كه در خانه گير كرده ايد و يا بيش از حد مشغول كار هستيد، مي دانيد كه
چگونه قهوه خود را دم كنيد.
قهوه خود در خانه مي تواند يك مهارت تغيير دهنده زندگي باشد. مطمئناً، اگر عادت داريد كه كافئين
سازنده روزانه خود را از قهوه سازان متخصص دريافت كنيد.
در ابتدا يادگيري طرز تهيه قهوه در خانه ممكن است كمي دلهره آور باشد، به همين دليل ما همه
روش هاي مختلف دم دستي قهوه خانگي خود را جمع آوري كرده ايم.
نمي دانيد كدام يك از روش هاي دم آوري بهتر است؟ پاسخ كوتاه اين است كه به نيازها و ترجيحات
شما بستگي دارد.
مهم نيست كه از چه نوع قهوه ساز استفاده مي كنيد، مهمترين چيز اين است كه از مواد اوليه با
كيفيت بالا استفاده مي كنيد.
استفاده از دانه هاي قهوه تازه و كامل مي تواند تفاوت ايجاد كند، و همچنين مي توان آنها را به اندازه
و قوام بهينه آسياب براي روش خاص خرد كرد.
براي خريد قهوه با كيفيت مي توانيد به فروشگاه اينترنتي اوسكافه مراجعه كنيد.
در مورد بهترين نسبت قهوه به آب، يك دستورالعمل كلي نسبت 1:17 قهوه به آب است،يا به عبارت
ديگر، براي هر 1 گرم قهوه، از 17 گرم آب استفاده كنيد.
با استفاده از اين نكات ، فارغ از اينكه كدام روش دم را انتخاب مي كنيد، به زودي يك فنجان عالي
قهوه خواهيد نوشيد!
1- فرنچ پرس
فرنچ پرس يكي از كلاسيك ترين و آسان ترين روش هاي تهيه قهوه است كه با خيساندن قهوه
آسياب شده مستقيم در آب داغ و فشار دادن يك پيستون به پايين، دم مي شود.
طرز تهيه
قهوه خرد شده را داخل كارافه بريزيد، سپس قبل از اينكه سريع هم بزنيد، آن را با آب جوش پر كنيد
پس از چهار دقيقه صبر كردن، درب آن را بگذاريد
سپس پيستون را به آرامي فشار دهيد تا محل آن از قهوه جدا شود. بلافاصله آن را سرو كنيد.
2- موكاپات
اين اختراع ايتاليايي كه به آن اسپرسو ساز اجاق گاز گفته مي شود، قهوه را با عبور آب جوش تحت
فشار بخار از طريق كف قهوه دم مي كند.
طرز تهيه
محفظه پاييني موكا را تا خط پر از آب جوش پر كنيد. سپس، سبد فيلتر را با قهوه آسياب شده
پر كنيد. مطمئن شويد يكدست است اما خيلي كم نيست. قبل از قرار دادن موكاپات روي اجاق
گاز روي حرارت متوسط??، آن را درون محفظه پايين قرار داده و روي قسمت بيرون زده آن را پيچ
كنيد. به محض شنيدن صداي خش خش و حباب از روي حرارت برداريد.
در صورتي كه براي خريد دان و پودر قهوه نياز به كسب اطلاعات بيشتر هستيد،
مي توانيد به مقاله "راهنماي جامع خريد دان و پودر قهوه" مراجعه كنيد.
3-كمكس
كمكس كه در سال 1941 اختراع شد، يك نوع خاص ريختن است كه از ظرف شيشه اي ساعت شني و فيلتر مخصوص طراحي شده استفاده مي كند.كمكس كه 20-30? سنگين تر از ساير فيلترها است، كه به تنظيم جريان آب در هنگام عبور از محل قهوه كمك مي كند.طرز تهيه
فيلتر كمكس را داخل فلاسك قرار دهيد و كنار آن را با چندين چين با شكاف بچرخانيد.
قبل از افزودن قهوه آسياب شده به داخل فيلتر، فيلتر را با آب داغ بشوييد و پس از آن آب را
دور بريزيد.
براي اشباع دانه قهوه، آب جوش بريزيد و اجازه دهيد "شكوفا شود" ، سپس هم بزنيد. بعد
از 30 ثانيه،به صورت دايره اي يا عقب و جلو ريختن آب را ادامه دهيد تا تمام دانه ها به طور
مساوي اشباع شود، تا زماني كه به وزن نهايي دم خود برسيد.
- ۷ بازديد
- ۰ نظر